Tilføj din overskrift her

Brugermanual
RatTrap ET20

Quick Guide RatTrap
ET20

CE-mærkning RatTrap
ET20

VA-godkendelse Ratél
ET10 + RatTrap ET20

VA-godkendelse Thiim
Spær

ATEX/CE-mærkning
RatTrap ET20

Dokumenter til Ratél-fælderne og app

Her finder du dokumentationen til, hvordan du bruger og opsætter Ratéls rottefælden til kloak og overflader. RatelCom-appen og rottespærre (Thiim spær) til rør og andre indgange til dit hus eller fabrik.

Vores rottefælde er meget effektiv og kan bruges over hele verden. VI har de certificeringer, du har brug for. Når du har købt rottefælder og downloadet vejledningerne, skulle du kunne sætte fælderne op uden problemer. Hvis du oplever problemer, så ring til os, hvis det er muligt sender vi en af ​​vores erfarne teknikere til at hjælpe dig. Med mindre at du er placeret i USA, så vil det være lidt svært, men vores supportteam er også meget dygtige. Hvis du kan levere live video, så vi kan se, hvad der er galt, vil det hjælpe meget.

Har du brug for mere dokumentation?

Hvis der er dokumenter, du har brug for og ikke kan finde her, skal du kontakte os, og vi vil levere de nødvendige dokumenter eller certificeringer. Vi forsøger altid at hjælpe så hurtigt som muligt. Gå til vores kontaktside og få hjælp der.

Hvis du vil læse mere om vores rottefælde eller rottespærre produkter, kan du gå ind på produktsiden , hvor du også finder RatelCom-appen.